Előszó

"Bárki aki az álmai beteljesülését óhajtja, annak bátran kell változtatnia."
 

"Mint magánember és mint vállalkozó szeretném egy gondolatomat elmondani, amely alapvetően fontos számomra: a megvalósult élet hasonlít egy felfelé futó spirálhoz, amelynek útja az egymáshoz kölcsönösen kapcsolódó állandó tanulás, megismerés, megértés és megvalósítás. Ez azt jelenti, hogy a folyamat ugyanaz marad, de ami változik, az az értékrend."

Alain F. de Krassny
Igazgatósági elnök

Több, mint 12 éve a DONAU CHEMIE csoport újra családi tulajdonba került mint ahogy eredetileg 170 évvel ezelőtt indult. Véleményem szerint ez számos előnnyel jár.

A rendezett és hatékony tulajdonosi struktúra lehetővé teszi a hosszú távon való gondolkodást, miközben rugalmas és hatékony döntéshozatali mechanizmus működik. Lehetővé teszi továbbá, hogy a gazdálkodási problémákon szociális felelősség vállalása mellett legyünk úrrá.

Egy középméretű vegyipari cég számára ennek alapvető jelentősége van manapság, minthogy az iparágunknak kemény kihívásokkal kell megbirkóznia, mint a REACH, CO2 tanúsítvány, illetve azok a szabályok, amelyek a veszélyes áruk szállításával kapcsolatosak. Az alapanyagok elérhetősége és ára nagy mértékben változik, valamint az energetikai piac, különösen az elektromos áram piaca is jelentősen megváltozott: monopolról oligopolra.

A vevőink belénk fektetett bizalmának köszönhetően kiváló dolgozógárdánk és az etikus piaci magatartásra helyezett hangsúly sikeres fejlődésen ment keresztül és a jövő kihívásaival való megbirkózásra alkalmas.

A szervetlen vegyi anyagok széles választékát gyártjuk és forgalmazunk, illetve készítünk belőlük készítményeket. Ez a széles portfolió kiváló lehetőségeket kínál számunkra a jövőre nézve.

Az emberi erőforrásokra és a környezetre irányuló kiemelt figyelmünk különösen fontos számunkra.
Az intézkedéseink minősége, a személyes biztonság és a környezethez való megfelelő viszonyulás határozza meg alapvető értékrendünket.
Meg szeretném ragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak dolgozóinknak és vevőinknek, akik lehetővé teszik, hogy növekvő figyelemmel tudjunk ezen területekre tekinteni.
 

Oldal nyomtatása