A DONAUCHEM Vegyianyag Kereskedelmi Kft. minőségpolitikája

A DONAUCHEM Vegyianyag Kereskedelmi Kft.
elkötelezett a minőségügy iránt, folyamatosan törekszik helyének megtartására és növekvő részesedés elérésére a piacon.

Tevékenységünk középpontjában a Vevő áll. Arra törekszünk, hogy a Vevő igényeinek maradéktalanuk megfeleljünk. Meggyőződésük, hogy jövőbeli piaci sikereink pillére a folyamatos fejlesztés.

Olyan hatékony minőségirányítási rendszert kívánunk bevezetni és működtetni, amely garantálja termékeink és szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és Vevőink megelégedettségét.


Ennek érdekében cégünk a következő célokat tűzte ki maga elé:
 
  • Termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalának, kiváló minőségének biztosítása, megbízható és – az emberre és a környezetre nézve – biztonságos szolgáltatás nyújtása ügyfeleink számára a vevőkkel történő első kapcsolatfelvételtől kezdve a szaktanácsadáson, ajánlatadáson, rendelésfelvételen, termékminőségen, szállításon, számlakészítésen, a vevőkkel való állandó kapcsolattartáson, reklámon keresztül az esetleges reklamációkig.
  • Beszállítói minősítő rendszerünkön keresztül biztosítjuk, hogy a beszerzési tevékenység is ellenőrzött folyamatok alapján történjen.
  • Minőségirányítási rendszerünk eszközei segítségével (belső auditok, vezetőségi felülvizsgálatok, helyesbítő és megelőző intézkedések statisztikai és pénzügyi elemző rendszeren keresztül) tervszerűen és rendszeresen fáradozunk szolgáltatásaink színvonalának folyamatos emelésén.
  • Cégünk vezetése elkötelezett munkatársaink naprakész szakmai felkészültsége iránt és ennek érdekében képzési, illetve továbbképzési lehetőségeket biztosít.

Ezen minőségcéljaink elérésének eszköze az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány, amelynek alkalmazása minden, a cég alkalmazásában lévő munkatársra kötelező érvényű.

A cégvezetés kijelenti, hogy a minőségpolitikát következetesen megvalósítja, s az abban meghatározott célokat kötelezőnek ismeri el.


Budapest, 2010. március 1.
ügyvezető igazgató
Oldal nyomtatása